PROTHERM Puma Condens 18/24 kw

Već 30 godina PROTHERM predstavlja proizvode koji imaju jednu zajedničku stvar, a to je dokazana tehnologija po veoma pristupačnim cenama i kvalitet koji u svom cenovnom rangu daleko prevazilazi konkurentske brendove na tržištu.

Puma Condens

Veliko nam je zadovoljstvo što, pored već dobro poznatih i kvalitetom dokazanih modela Protherm kotlova, konvecnionalnog gasnog kotla Lynx i kondezacionog kotla Gepard i Tigar, sada možemo da Vam predstavino i novi kondenzacioni kotao pod nazivom PROTHERM PUMA CONDNES.

Već smo navikli da nam iz razvojnog centra u Skalici stižu kvalitetni uređaji po izuzetno pristupačnim cenama, po čemu prednjači i ovaj model. Bilo da živite u malom ili velikom domaćinstvu Protherm Puma je idelano rešenje za Vas, sa svojih 18 kw na grejanju i 24 kw na sanitarnoj vodi.

Ovaj kotao je tako konstruisan da zadovolji sve potrebe u jednom prosečnom domaćinstvu. Protherm Puma je veoma efikasan gasni zidni kombinovani kotao, izuzetno kompaktnih dimenzija, koji će se zbog toga veoma lako uklopiti kako u standardne instalacije, tako i u male stanove sa ograničenim prostorom.

Sa visokom tehnologijom iznutra Puma Condens ima sve:

  • Pouzdan i robustan izmenjivač od nerđajućeg čelika.
  • Visoko efikasnu cirkulacionu pumpu koja može da zadovolji visoke potrebe uz niske troškove za električnu energiju.
  • Novi multi funkcionalni displej za potpuni komfor korisnika, kao i za brzo i lako puštanje uređaja u rad.
  • Jednostavan pristup unutrašnjim komponentama i lako održavanje kotla.

Puma Condens nudi pravu vrednost po povoljnoj ceni i idelan je za kupce koji su osetljivi na visoke troškove, kako zbog svog visokoefikasnog rada, tako i zbog svoje niske cene, pa je zbog toga pored novih instalacija grejanja, idealan za zamenu u starim instalcijama sa konvencionalnim uređajima.

Njegova pristupačna cena je izuzetno uverljiv argument na rastućem tržištu gasnih kotlova, a uz dokazani kavalitet Protherm uređaja i našu tehničku podršku koja je dostupna poslovnim partnerima, nema sumnje da će uspeh novog modela biti veliki!

Preuzmite: Prospekt (159 kB)

Preuzmite: Uputsvo za upotrebu (332 kB)

Pogledajte video:

Ovog meseca

Akcija

akcija